VÅRA BÅTMODELLER

Här kan du läsa mer om våra aluminiumbåtar. 

5
5

SÄKERHET


Säkerhet är något som vi anser att är jätteviktigt och självklart inte är något vi kommer att tumma på. Alla våra båtar är från och med år 2020 fyllda flytelement mellan skrovet. Våra båtar har väldigt bra sjöegenskaper och går upp i plan väldigt lätt som borgar för ett mer bränsleeffektiv, ekonomisk och bättre båtägande. 


Braveboats har satsat på att bygga premium  båtar till främst den Skandinaviska marknaden. Det är få båtar på den skandinaviska marknaden som har mer bredare båtar i proportion till längden. Våra Braveboats ska ha gott om om utrymme och vi har även sett till att alla våra båtar har förhöjda båtsidor (fribord) vilket är ännu en styrka när det kommer till säkerhet.  


KVALITET - En självklarhet


Våra kvalitets båtar  kallas även i folkmun premiumbåtar och det finns en anledning. Det finns få båtar på marknaden som kan jämnföra sina båtar med våra.  Vi  lovar er en  genomtänkt kvalitetsbåt där vi har tänkt på det mesta och har sett till att våra båtar skiljer sig från mängden. . Alla våra båtar är CE-märkta vilket innebär att varje aluminiumbåt som lämnar fabriken har genomgått en grundlig kvalitets kontroll. 

Alla våra Braveboats produceras med salvattenbeständig aluminium

(UN 5083) av bästa kvalitet.


Picture of Braveboat 570

En kunds citat "

Era båtar håller världsklass

Våra modeller

Braveboat 570

Braveboat 660

Braveboat 750